هستی شهریزفر، قصه‌گوی ابر آروان در پنجمین رویداد سوار ابرها (RTC 22)، از فعالیت‌های آروان در حوزه‌ی مسوولیت اجتماعی گفت.

به‌گفته‌ی شهریزفر، ابر آروان از سال گذشته با ‌کمک حامیان اجتماعی، آموزشی و مالی، در قالب طرح «بچه‌های آروان»، تلاش کرده است زمینه‌ی توانمندسازی آموزشی ۹۹ نوجوان و جوان کم‌برخوردار ایرانی و مهاجر افغانستانی را فراهم کند تا با فراگیری رشته‌های حوزه‌ی آی‌تی و دیجیتال در ورود به بازار کار به فرصت‌های اجتماعی برابرتری دسترسی داشته باشند.

قصه‌گوی ابر آروان درباره‌ی افراد تحت آموزش در قالب طرح «بچه‌های آروان»، توضیح داد: «بچه‌های آروان در کنار مدرسه یا دانشگاه، مشغول کار هستند؛ از تراشکاری و صافکاری تا دست‌فروش. این افراد به‌واسطه‌ی کاستی‌های اجتماعی یا جغرافیایی، دسترسی به فرصت‌های آموزش تخصصی برایشان کم‌تر است. این موضوع منجر به محرومیت‌های آموزشی و نابربری بیش‌تر اجتماعی، همین‌طور نابرابری بیش‌تر در بازار کار می‌شود.»

«دانش‌پذیرانی که از مناطق حاشیه‌ای شهر تهران از خاک سفید تا دروازه غار، از رباط‌کریم و شهریار و شهر قدس تا شهر ری، به ما ملحق شدند. تا دانش‌پذیرانی که از شهرها و روستاهای دورتر، از گرگان تا روستاهای سیستان و بلوچستان، از کرمان تا کرمانشاه هم‌راه ما هستند.»

شهریزفر در ادامه  درباره‌ی برنامه‌ی آموزشی «بچه‌های آروان» را توضیح داد:‌ «پس از یک‌سال از آغاز این طرح، ۳۳ نفر در مقطع ICDL و ۶۶ نفر از دانش‌پذیران در رشته‌های تخصصی «برنامه‌نویسی وب»، «شبکه»، «امنیت سایبری»، «دیجیتال مارکتینگ» و «طراحی UI/UX» مشغول یادگیری هستند.»

هستی شهریزفر هم‌چنین از مشارکت و همراهی ارزشمند ۱۹ منتور از اکوسیستم فناوری ایران و  ۲۱ مددکار بومی در شهرها و روستاها برای آموزش این نوجوانان خبر داد.

قصه‌گوی ابر آروان با بیان‌اینکه ابر آروان باور دارد که فناوری به تنهایی نمی‌تواند نجات‌بخش زمانه‌ی ما باشد، طرح‌های مسوولیت اجتماعی ابر آروان را معرفی کرد:

  • آموزش عمومی و تخصصی ۹۹ نوجوان در طرح «بچه‌های آروان»
  • حمایت از ۴۱۰ استارت‌آپ نوپا با ارایه‌ی زیرساخت رایگان در دو سال سخت کرونا
  • ارایه‌ی زیرساخت رایگان به بیش از ۱۴۵۰ دانش‌جوی علوم کامپیوتر از ۳۱ استان کشور
  • حمایت مالی ‌و آموزشی نمایندگان مسابقات کشوری و جهانی WorldSkills 2022 شانگهای برای کمک به اعزام نمایندگان توانمندتری به المپیاد جهاتی مهارت در رشته‌ی IT

او در پایان از آرزوی بزرگ آروان برای راه‌اندازی مدارس تخصصی آنلاین و آفلاین در نقاط پراکنده‌ی ایران برای ارایه‌‌ی آموزش متمرکز و کیفی‌تر به عنوان چشم‌انداز مسوولیت اجتماعی ابر آروان گفت.

سخنرانی هستی شهریزفر، قصه‌گوی ابر آروان در پنجمین رویداد سوار ابرها (RTC 22) را در ویدیو زیر تماشا کنید:

ارسال پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *